RRËMBE NJË PASCUAL,
NISE DITËN BUKUR

DHE FITO NJË

iPhone15

PRO MAX

27
Ditë
:
 
19
Orë
:
 
54
Minuta
:
 
53
Sekonda

Regjistrimi për shorteun ka mbaruar

MIRË SE VINI NË PROMOCIONIN NGA PASCUAL

Zbuloni mundësinë për të fituar një iPhone 15 Pro Max duke shpenzuar vetëm 1000 lekë në produktet e mëposhtme:

Udhëzimet

01

Shkoni në marketin më të afërt dhe blini një minimum prej 1000 lekësh nga çdo produkt Pascual të specifikuar më sipër.

02

Fotografoni faturën tuaj. Vizitoni www.pascual.al, ngarkoni një pamje të qartë të faturës dhe plotësoni Formularin e Hyrjes këtu.

03

Në datat e mëposhtme do të zgjidhen fituesit në mënyrë rastësore. (Vlefshmëria e faturës do të verifikohet me marketin dhe sistemin digjital fiskal).

Roal Food

Roal Food

Pascual Albania

Pascual Albania

Pascual dhe RoAL Food e organizojnë këtë promocion me miratimin zyrtar të Ministrisë së Financave të Shqipërisë, Drejtorisë së Aktiviteteve Promocionale dhe Lojërave në Shqipëri. Zyrtarë të kësaj drejtorie do të jenë të pranishëm gjatë procesit transparent të përzgjedhjes së fituesve në datën e caktuar.


Datat e përzgjedhjes së fituesve:

1

28 dhjetor - ora 11:00 am

2

31 janar - ora 11:00 am

3

29 shkurt - ora 11:00 am

Fituesit do të komunikohen përmes një video live në profilin tonë në Instagram.

FORMULARI I HYRJES